intro image

Jaarlijks organiseren we zelf ons personeelsuitje. Met alleen maar dames in ons team (kinderdagverblijf Kiekeboe! Schalkhaar en Diepenveen), belooft het altijd wat! Maar.. wat we gaan doen, blijft voor vele elk jaar een verrassing. 

Toen mijn collega’s en mede-organisatoren met het idee koe-knuffelen kwamen, moest ik ook even achter mijn oor krabben. Maar ach, met zoveel dames bij elkaar moest dat wel goed komen.

Ons uitje begon met een lunch en al gauw werd er ook nu gespeculeerd over ons plan. Regenlaarzen mee en a touch of pink in een accessoire of kleding, hadden we als tip meegegeven. Wat zal er nou komen? Een enkeling had het goed gegokt, maar mijn antwoord was makkelijk: ‘Zou deze pinda (indische vrouw) serieus kiezen voor… koeknuffelen?’ Nee.. dat zal wel gek zijn, werd er beaamt. 
Maar daar kwamen we uiteindelijk aan, met onze regenlaarzen en ‘a touch of pink’. De gastvrouw heette ons vriendelijk welkom en we werden ontvangen met een kop thee en een lekker plak cake. Heerlijk! 
Daarna was het zo ver, de roze overalls kwamen tevoorschijn en dat was al genoeg voor een hoop plezier en kabaal bij de dames (niet de koeien, maar de medewerksters). Hupakee.. richting het weiland! Daar stonden de andere dames te wachten. Met een hoop ‘oeeeee’s en aaaa’s’ stond kinderdagverblijf Kiekeboe klaar om te knuffelen. Ondertussen werden er ook kiekjes geschoten door een tevens gezellige fotografe. 
Beide kudde dames waren enthousiast.. Groepjes, individuele, spontane foto’s werden er genomen. Alles op een mooie locatie en in een relaxte, gezellige sfeer.
Inmiddels alle foto’s ontvangen en de spontaniteit en gezelligheid zijn perfect vast gelegd! 

Dol enthousiast zijn alle collega’s over deze middag en super blij zijn wij, organisatoren die hiervoor gekozen hebben. Bedankt voor deze leuke dag! 

Een loeigoeie groet,

Kinderdagverblijf Kiekeboe